Blade Runner Nexus-6 - Geek SCI-FI Tričko

Skladem

Nový produkt

12 ks

330 Kč

obrázek
Zakoupením tohoto produktu získáte až 33 Kč zpět ve slevovém poukazu.


Blade Runner je kultovní dystopický sci-fi film režiséra Ridleyho Scotta z roku 1982, natočený na námět knihy Philipa K. Dicka.

Příběh, odehrávající se v Los Angeles v roce 2019, se točí kolem osamělého detektiva Ricka Deckarda (Harrison Ford), který dostane od svého bývalého velitele poručíka Bryanta úkol pátrat po replikantech – androidech, kteří pronikli na Zemi z pracovních kolonií na jiných planetách.

Své pátrání začíná návštěvou společnosti Tyrell, která replikanty série Nexus-6 vyrábí. Setká se s šéfem koncernu a s mladou ženou Rachael (Sean Young). Na ní provede zkušebně test, který má odhalit, zda je testovaná osoba replikant nebo člověk. Ke svému překvapení Deckard zjišťuje, že Rachael je pouze pokročilý model replikanta a nikoli živá žena.

Malá skupina replikantů Nexus-6 vedená Royem Battym (Rutger Hauer) se mezitím snaží odhalit způsob, jakým překonat základní omezení své existence – čtyřletý život. Snaží se proniknout do společnosti Tyrell, aby se mohli setkat přímo se svým tvůrcem, dr. Tyrellem.

Trička: Sol´s Imperial
Gramáž: 190 g/m
Materiál: 100% bavlna
Barva: černá

 

Technologie potiskuSítotisk
Textil výrobceSol's
Textil kvalita190 g/m
Materiál100% bavlna
Velikost S70x48
Velikost M72x52
Velikost L74x56
Velikost XL76x60
Velikost XXL78x65
Velikost XXXL78x71
StřihPánský

Příslušenství