HK8765

AF Anime meč "NEW ELUCIDATOR" Sword Art Online

Obvykle skladem

Nový produkt

2 ks

2 399 Kč

obrázek
Zakoupením tohoto produktu získáte až 240 Kč zpět ve slevovém poukazu.


Anime meč "NEW ELUCIDATOR" Sword Art Online

" Pro tebe bych udělal cokoliv, Asuno "

Všichni známe příběh onlinové hry Sword Art Online. Kde se hráči jednoho dne ocitli v situaci, kdy sám tvůrce hry všechny hráče ve hře uzamkl a jejich herní osud byl spojen s jejich životem v reálném světě. Pokud jste zemřeli v světě SAO, konzole jenž Vás s tímto světem propojila, vyslala při smrti v hře silný elektrický výboj, jenž zabil a poškodil Váš mozek. Vše však končí dobře a za pomocí přátel a svého věrného Elucidatoru se Kiritovi podařilo problém vyřešit a všechny zachránit.

"New Elucidator" je opravdu překrásnou zbraní. Jeho čepel je vyrobena z kvalitní nerezové oceli a zelené motivy přesně kopírují jeho verzi ze seriálu. Díky této oceli meč dlouho vydrží krásný, jakoby jste ho zrovna rozbalili. Její atypický tvar připomínající šipku je zároveň i její zajímavostí. Rukojeť meče je příjemná na úchop a vyrobena z kvalitní ekokůže, což přidává na její věrohodnosti, ale i šetrnosti k lidské pokožce - je tedy vhodná ke cosplayi či divadelnímu představení.

Čepel je přibližně 80cm dlouhá, což meč řadí do jednoruční kategorie. Rukojeť s koženým opletem je 21cm dlouhá, takže se dobře drží téměř každému. Nyní se díky této zbrani můžete cítit, jako pravý hráč této legendární onlinové hry.

Materiálnerezová ocell, ekokůže
Délka101,2 cm
DruhReplika
Hmotnost1625 g
Délka čepele79,6 cm
Délka rukojeti21 cm