13004

Swifter.cz Dřevěná plaketa "KAER MORHEN" The Witcher

Obvykle skladem

Nový produkt

2 ks

579 Kč

obrázek
Zakoupením tohoto produktu získáte až 58 Kč zpět ve slevovém poukazu.


Dřevěná plaketa "KAER MORHEN" The Witcher

" Být neutrální, neznamená být lhostejný a necitlivý. "

Tato plaketa je vskutku výstavním kouskem, který svým provedením potěší každého fanouška legendární ságy o zaklínači. Zdobená známým symbolem školy Vlka a připravená na to zvelebit Vaše zaklínačské sídlo či útočiště. Hodí se na každý meč z naší nabídky těchto zaklínačských pomocníků a udrží je pevně tak, aby se mohli honosit na zdi hned vedle trofeji z monster či u krbu.

Opravdu je to velice stylový a nádherný kousek. Na váze ji přidává i fakt, že je vyrobena zakázkově, zručným českým dodavatelem! Tvořená kvalitní a patřičně ošetřeným bukovým dřevem a obohacena o stylově vygravírovaný znak Zaklínačské školy Vlka, který na Vás z dřeva přímo vrčí. Plaketa je vcelku kousek 20 cm v průměru.

Dva úchyty s kvalitní oceli poté zajistí aby jeden z mečů nepřišel k úhoně a do těla plakety jsou uchyceny pevně aby nedošlo k neštěstí. V takovém případě by nepomohla ani vlaštovka či zkušený kovář z Novigradu. 

Sama plaketa je určena pouze k dekoračním účelům a může tak doplnit Vaši sbírku, či ozdobit Vaší tajnou místnost, nebo laboratoř. Rozhodně by tento krásný kousek neměl chybět žádnému fanouškovy tohoto fantasy světa.

MateriálBukové dřevo, ocel
Průměr25 cm
DruhPlaketa
Hmotnost590 g
Tloušťka materiálu1,5 cm
Rozteč uchycení meče5 cm