JOT035A

Elfský meč "ARWEN" Pán Prstenů se stojánkem

Obvykle skladem

Nový produkt

2 ks

1 999 Kč

obrázek
Zakoupením tohoto produktu získáte až 200 Kč zpět ve slevovém poukazu.


Elfský meč "ARWEN" Pán prstenů se stojánkem

Jestli ho chcete... Pojďte si pro něj!

Nádherný elfský meč z filmu Pán prstenů a Hobit, kde byl součástí válečné výbavy elfů. Mohli jste jej vidět např. v rukou pána Roklinky Elronda, nebo později v rukou jeho dcery. Arwen. Ta s ním bránila Froda u brodu řeky Bruinen, kde zcela rozdrtila Sauronovu "Devítku". Jedná se o krásnou elegantní filmovou repliku, která se bude úžasně vyjímat v každé fanouškovské ložnici či luxusně vybavené kanceláři!

Elfský meč "ARWEN" má mírně zahnutý tvar čepele, která je zdobena zlatými elfími runami z obou stran. Ztupená čepel zajišťuje větší bezpečí a je tomu právě proto, že se jedná o dekoraci. Trny na čepeli a celé provedení meče věrně kopírují filmovou předlohu a dodávají meči zcela jedinečné kouzlo. Rukojeť je též krásně zdobená ornamenty a zakončená luxusní zlatou hlavicí.

Elfský meč "ARWEN" je dodáván s krásným dřevěným stojánkem se zlatými detaily a je tak perfektní dekorací ve Vašem domácím fantasy světě. :-) 

Elfský meč "ARWEN" svým věrným zpracováním zcela očaruje všechny nadšence fantasy a hlavně fanoušky knih od J.R.R. Tolkiena - trilogie Hobit a Pán prstenů!

 

 

Materiálnerezová ocel 420
Druhmeče
Hmotnost896 g
Délka čepele76,6 cm
Délka rukojeti24 cm
Délka celková97,3 cm
Materiál rukojeťplast