CHLZBS-9436

AF Funkční Nodači Nagamaki "LIGHTNING SWORD" ostřený!!!

Obvykle skladem

Nový produkt

2 ks

3 999 Kč

obrázek
Zakoupením tohoto produktu získáte až 400 Kč zpět ve slevovém poukazu.


Funkční Nagamaki "LIGHTNING SWORD" Ostřený!!!

" Blesk nikdy nehřmí dvakrát "

Kromě katany dalo Japonsko vzniku i jiným zbraním. Jednou z těchto zbraní je právě nagamaki. Dalo by se říct, že se jedná o prodlouženou katanu. Nejčastěji byla tato zbraň používána legendárními samurajskými válečníky starého Japonska. Její čepel a prodloužená rukojeť jí dodávaly jak na rychlosti, tak na smrtelnosti, a v rukách tvrdě vytrénovaného bojovníka rozsévala smrt a zkázu. Mohla ale i ochránit život jednoho z mocných feudálních pánů.

Nagamaki je opravdu kus zbraně. Se svými 86,5 cm je to vskutku dlouhá čepel, tvořena karbonovou ocelí. Je po zuby naostřená a tento materiál jí navíc dodá na lesku a luxusním vzhledu. Záštita zbraně ze stejného materiálu je stylizována do motivu bouřkového mraku. Prodloužená rukojeť měřící 50,2 cm je ozdobena tradičním opletem černé barvy a uprostřed rozdělena ocelovým prodloužením s motivy japonského draka, což celému kousku přidává na jeho eleganci a vzhledu. Pochva je poté zpracována z kvalitního černého dřeva tak, aby ladila se zbytkem. Obohacena o popruh na záda, jenž může sloužit k přenosu meče.

Tento výstavní kousek je však plně funkční a ostřený! Je možné s ním provádět sekání či mírný boj nejlépe pod dohledem zkušené osoby. Plně kontaktní souboj však nedoporučujeme. Přesto může být i použit jako část kostýmu či rekvizita.

Materiál1045 karbonová ocel, dřevo, omotávka, eko kůže, dřevo
DruhFunkční nodači
Délka čepele86,5 cm
Délka rukojeti50,2 cm
Délka meče140 cm
Délka celková143,5 cm
Hmotnost celková1590 g
Hmotnost meče1369 g