HK137RD

Chladné Zbraně Honosný gladius "MAXIMUS" Gladiátor replika

Obvykle skladem

Nový produkt

2 ks

2 499 Kč

obrázek
Zakoupením tohoto produktu získáte až 250 Kč zpět ve slevovém poukazu.


Honosný gladius "MAXIMUS" Gladiátor replika

"Zavraždili jste mi syna... zavraždili jste mi ženu! Ale já se pomstím teď... Nebo v příštím životě."

Za časů římského impéria, kdy se největší hrdinové utkávali v arénách po celém území říše. Bojovníci, kteří se stali šampiony arény a snažili se probít se ke své svobodě. Jen hrstce z těchto bojovníků se to povedlo. Do takové arény se dostal ve filmovém příběhu i římský generál Maximus Decimus Meridius, který byl zrazen novým císařem a poslán na smrt.
Avšak smrti unikl, aby s mohl pomstít. Náš tým Vám s radostí představuje honosný gladius "MAXIMUS". Vy se nebavíte?! :)

Tento meč je replikou inspirovanou filmem Gladiátor a je reálnou replikou o velikosti 1:1 s pravým gladiem. Jedná se o velmi propracovanou detailní repliku.

Čepel meče "MAXIMUS" je vyrobená z kvalitní nerezové oceli, díky které se o její údržbu nemusíte starat. Ostří této zbraně je samozřejmě tupé pro bezpečnost, avšak obezřetnost při manipulaci nikdy není na škodu. :)

Jílec gladiusu "MAXIMUS" je doslova mistrovským dílem. Dech beroucí mosazná záštita a hlavice s motivy listů a vyobrazením vozataje jsou velmi detailní a propracované v každém směru. Stejně jako hlavice a záštita i rukojeť samotná je z mosazi. 

Součástí meče "MAXIMUS" je i velmi kvalitní a zdobená pochva, potažená kůží a osazená mosaznými detaily s krásnými římskými výjevy.

Í

 

 

 

Materiálnerezová ocel, dřevo, mosaz, kůže
Druhreplika meče
Hmotnost1167 g
Délka čepele49,8 cm
Délka meče70 cm