HA004-5

Chladné Zbraně Kouzelnická hůlka "RON" Harry Potter

Obvykle skladem

Nový produkt

2 ks

599 Kč

obrázek
Zakoupením tohoto produktu získáte až 60 Kč zpět ve slevovém poukazu.


Kouzelnická hůlka "RON WEASLEY" Harry Potter

"Pavouci! To jsou pavouci! Chtějí abych stepoval... Já nechci stepovat!"

Ron byl nejmladším z bratrů Weasleyových, mistr kouzelnických šachů a nejlepší kamarád Harryho Pottera. První rok co nastoupil do Bradavic, se podílel na ochraně Kamene Mudrců, v druhém ročníku se účastnil výpravy do Tajemné komnaty a účastnil se i dalších dobrodružství po boku Harryho. Byl to právě Ron, kdo zničil jeden z viteálů pána zla a po škole se stal Bystrozorem a oženil se s Hermionou. Pokud jste fanoušky Rona, máme tu pro Vás hůlku "RON WEASLEY", z filmové ságy Harry Potter.  

Kouzelnická hůlka Harryho věrného přítele Rona, který ho následoval do nespočtu čarodějných bitev a dobrodružství! Ron Weasley byl mistrem v kouzelnických šachách, důležitou oporu hlavní postavy a expert na vtipné hlášky ve vypjatých situacích! :-)

Kouzelnická hůlka "RON WEASLEY" Harry Potter je vyrobena z tvrzené pryskyřice a věrně kopíruje filmovou předlohu! Hůlka měří 35 cm a designem imituje vrbové dřevo, tak jako ve filmu. Možná se uvnitř nachází i blána z dračího srdce, ale za to neručíme :-). 
Jedná se  opravdu lehký a snadno přenosný kousek, neboť váží pouhých 62 gramů.  

Kouzelnická hůlka "RON WEASLEY" Harry Potter je ideálním dárkem pro každého milovníka kouzelného světa Harryho Pottera - u nás za nejnižší cenu v ČR! Dá se také využít jako rekvizita v divadelním představení, na maškarní večírky, ale hlavně jako doplněk ke cosplayi Rona Weasleyho. :) 

Materiálpryskyřice
Délka35 cm
Druhhůlky
Hmotnost62 g