ZS-9574_2KUSY

AF Meče "KATARINA'S BLADES" League of Legends

Obvykle skladem

Nový produkt

2 ks

2 999 Kč

obrázek
Zakoupením tohoto produktu získáte až 300 Kč zpět ve slevovém poukazu.


Meč "KATARINA" game League of Legends

"Krev pro Nexus!!!"

Velice věrohodná celokovová replika legendárního meče legendární postavy v legendární hře... představujeme Vám jedinečnost České republiky - ostrý meč "KATARINA" z League of Legends! Ale nyní v páru!!! Na českém trhu tato replika neexistuje. My Vám ji nově přinášíme ve věrohodném a reálném celokovovém podání a za akční cenu! :-)

Meče "KATARINA'S BLADES" nadchne každého fanouška slavné počítačové hry League of Legends (lol), ale i každého, kdo má smysl pro jedinečný meč, který není jen na okrasu! ;-)

Čepel těchto mačetovitých mečů jsou vskutku masivní a vskutku ostré! Jejich ostří se táhne nejen na dolní straně čepele, ale také na horní straně. A hlavně - čepel jest v rukojeti zpevněna, takže vydrží kontaktní sekání! Např. do větve, špalku apod. = TESTOVÁNO. Čepel meče je zdobena vytesanými vzory, stylové zdobení nechybí ani záštitě či rukojeti. Rukojeť je kvalitně obmotána temně rudou omotávkou - její úchop je více než pohodlný.

Tyto kratší meče jsou detailně zpracovány podle herní předlohy, kde s nimi Katarina vládne jako vítr s vlajkou ;-) K mečů, "KATARINA'S BLADES" zasíláme stylové černé pouzdro se spínacími cvoky, takže bezpečná úschova a přenos přes rameno není problém. Touto replikou potěšíte nejen nadšence počítačové hry LoL (League of Legends), ale fanoušky chladných zbraní celkově - je to zcela originální radost :-)

 

Materiálkarbonová ocel, zinek, dřevo
Délka73 cm
Druhmeče
Hmotnost1100 g