JOT-A90S

AF Meč temného Elfa "EXOTATH"

Obvykle skladem

Nový produkt

2 ks

9 999 Kč

obrázek
Zakoupením tohoto produktu získáte až 1 000 Kč zpět ve slevovém poukazu.


Meč temného Elfa "EXOTATH"

Nádherná replika meče z dílny slavného návrháře zbraní Kita Rae. Meč jenž pochází z epického příběhu, zvaného „Příběh mečů prastarých a jiných čepelí moci“. Tento konkrétní meč se jmenuje "EXOTATH" a svému majiteli propůjčuje schopnost vidět do budoucnosti, což je obří výhoda pro nejednoho válečníka. Naše replika sice tuto schopnost nemá, ale i tak se jedná o nádherný kousek, který zapadne do sbírky nejednoho fanouška fantasy zbraní. :)  

Meč temného Elfa "EXOTATH" je celý vyrobený z kvalitní nerezové oceli. Svým designem se 1:1 podobá originální předloze a jeho stylový Fantasy design Vás chytne a nepustí. Rovná, zrcadlově leštěná čepel měří celých 76,5 cm. Její ostří je tupé, neboť se jedná o čistě výstavní kus. Na čepeli najdeme ozdobné malby a oplet z hnědé imitace kůže

Velice stylová záštita meče Vás ohromí svým démonickým vzhledem. Horty na ní jsou zaoblené, takže se nemusíte bát bodnutí. Na záštitu navazuje kovová rukojeť s protiskluzovým povrchem, ta je zakončena zdobnou hlavicí ve tvaru slzy. 

Součástí meče je dřevěná plaketa o rozměru 37,8 x 23,3 cm. Díky ní si můžete meč pohodlně zavěsit na zeď a dodat svému příbytku tu správnou fantasy atmosféru. Meč se také dá použít jako doplněk ke kostýmu, ovšem na kontaktní šerm, sekání či trénink, meč rozhodně nedoporučujeme.     

Materiálnerezová ocel, dřevo
Druhrepliky
Délka čepele76,5 cm
Délka meče110,5 cm
Hmotnost celková2764 g
Hmotnost plakety590 g
Rozměr plakety37,8 x 23,3 cm
Hmotnost meče2177 g