CHLZBS-9250

AF Honosná katana s fialovou čepelí "PURPLE HAZE"

Obvykle skladem

Nový produkt

2 ks

2 999 Kč

obrázek
Zakoupením tohoto produktu získáte až 300 Kč zpět ve slevovém poukazu.


Honosná katana s fialovou čepelí "PURPLE HAZE"

" Samurajova čest, je jeho život "

Každý správný samuraj ví, že to jediné co je důležité je dodržet legendární kód Bushido, chránit svého pána a udržet si svou čest. Ta totiž pro správného samuraje znamenala víc než život sám. Život samuraje byl totiž velice křehký, v jednu chvíli mohl být slavným ochráncem někoho ještě slavnějšího a nebo požádán svým pánem, aby si vzal pro jeho čest život a takový příkaz bylo těžké poslechnou. Avšak správný samuraj vždy dával přednost cti, než svému vlastnímu životu.

Samurajové byli špičkou ve svém oboru, ať už se jednalo o bojová umění či umění boje s mečem. Tvrdý trénink a léta těžké a klikaté cesty činili ze samurajů obávané a legendární jednotky starých času feudálního Japonska.

Katana "PURPLE HAZE" o délce 105 cm je vskutku honosná, jak už její název napovídá, čepel je opravdu zvláštní, neboť je zbarvena do fialova a vyrobená z velmi odolné oceli Red 1095 hight carbon steel. Ke kataně nechybí stylová dřevěná pochva s motivy popraskané kůry a černé opletení zdobí rukojeť velmi kvalitním stylem.

MateriálRed 1095 hight carbon steel, dřevo, kovová slitina (tsuba)
DruhFunkční katany
Délka čepele69,3 cm
Délka rukojeti28,5 cm
Délka meče105 cm
Hmotnost celková1313 g
Hmotnost meče1097 g