WD129

AF Dřevěná šavle "ACE" One Piece

Obvykle skladem

Nový produkt

2 ks

999 Kč

obrázek
Zakoupením tohoto produktu získáte až 100 Kč zpět ve slevovém poukazu.


Dřevěná šavle "ACE" One Piece

Představujeme Vám dřevěnou repliku šavle "ACE", která Vás vtáhne do světa anime One Piece a umožní nám pocítit sílu samotného Gold D Rogera. Tato šavle je nejen dokonale zdobena, aby odpovídala designu originálního meče, ale také je skvělým způsobem, jak přivést dobrodružství této série do reálného života.

Základ šavle je vyrobený z kvalitní z pevného dřeva. Detailní zdobení šavle je provedeno s maximální precizností, aby se tato replika co nejvěrněji podobala originálnímu designu meče Gold D Rogera.

Celková délka šavle dosahuje  100,3 cm, čímž je vytvořen dojem majestátního a výrazného kusu. Oplývá tupou čepelí, což ji činí bezpečnou a ideální k vystavování. Tato replika je čistě výstavní a je vhodná pro všechny, kteří chtějí prožít dobrodružství Gold D Rogera prostřednictvím cosplaye.

Rukojeť šavle je navržena s ohledem na pohodlí a stabilitu. Je detailně zdobená, aby co nejvěrněji zobrazovala originální rukojeť meče. Součástí této repliky je také pevná dřevěná pochva, což přidává další realističnost a autenticitu k vašemu cosplayi.

Přidejte si tuto ohromující repliku šavle do své sbírky a staňte se součástí světa One Piece. Tato replika Vám umožní pocítit sílu a charisma Gold D Rogera a prožívat jeho dobrodružství na vlastní kůži.

MateriálDřevo, plast
DruhDřevěné repliky
Délka čepele67,9 cm
Délka rukojeti26,8 cm
Délka meče100,3 cm
Hmotnost celková469 g
Hmotnost meče243 g