WD118

AF Dřevěná ninja katana "YOUR ORIGINAL DESIGN" - cosplay

Obvykle skladem

Nový produkt

2 ks

999 Kč

obrázek
Zakoupením tohoto produktu získáte až 100 Kč zpět ve slevovém poukazu.


Dřevěná ninja katana "YOUR ORIGINAL DESIGN" - cosplay

Představujeme vám dřevěnou repliku katany, která je skvělou volbou pro cosplay i lehký kontaktní šerm. Tento meč se pyšní jednoduchým designem a nabízí neomezené možnosti úpravy podle vašich představ.

Celková délka tohoto meče činí 96,7 cm, zatímco samotná zahnutá čepel měří 68,1 cm. Tato rozměrnost dodává meči autentičnost a umožňuje vám ponořit se do světa japonských válečníků. Vyroben z kvalitního olivového dřeva a pokryt lakem po celém povrchu, tento meč nejenže vypadá ohromujícím způsobem realisticky, ale také poskytuje pevnost a odolnost potřebnou pro lehký šerm.

Součástí tohoto meče je také dřevěná pochva, která nejenže chrání čepel před poškrábáním a poškozením, ale také dodává celkovému designu elegantní dotek. Tato replika katany je ideální volbou pro každého fanouška japonských bojových umění nebo milovníka historie. S tímto mečem budete schopni vyjádřit svou vášeň a předvést skvělé výkony ve světě cosplaye nebo lehkého kontaktního šermu. Připravte se na dobrodružství s tímto kvalitním dřevěným mečem, který splní vaše očekávání a poskytne vám nezapomenutelné zážitky.

MateriálDřevo, plast
DruhMěkčené repliky
Délka čepele68,1 cm
Délka meče96,7 cm
Hmotnost celková525 g
Hmotnost meče252 g