WD121

AF Dřevěné Nodači "FOREST SPIRIT SAMURAI"

Obvykle skladem

Nový produkt

2 ks

999 Kč

obrázek
Zakoupením tohoto produktu získáte až 100 Kč zpět ve slevovém poukazu.


Dřevěné Nodači "FOREST SPIRIT SAMURAI"

Představujeme vám dřevěnou repliku velkého samurajského meče Nodači, který je skvělou volbou pro cosplay i lehký kontaktový šerm. Tento meč se pyšní jednoduchým designem, který vám umožní libovolně upravit jeho vzhled podle vašich představ.

Celková délka tohoto majestátního meče činí 139,6 cm, z nichž 99,6 cm připadá na samotnou čepel. Meč je vyroben z kvalitního olivového dřeva a povrch je lakován pro dokonalý a realistický vzhled. Díky tomu si můžete být jisti, že tento meč bude dlouhodobě odolný a odolá každodennímu opotřebení.

Rukojeť tohoto Nodači meče o délce 38,5 cm je omotaná hnědým bavlněným omotem. Tato rukojeť nejenže dodává celkovému designu autenticitu, ale také poskytuje pohodlné uchopení a pevnost při manipulaci s mečem. Doporučujeme tuto repliku samurajského meče Nodači všem milovníkům historie i fanouškům bojových umění. S tímto mečem si můžete vytvořit své vlastní samurajské dobrodružství a stát se hrdinou ve světě japonských válečníků.

Poznámka: Tento dřevěný meč je určen pouze pro dekorativní účely a lehký kontaktový šerm. Nepoužívejte ho k jakémukoli nebezpečnému nebo agresivnímu chování!

MateriálDřevo, bavlna
DruhMěkčené repliky
Délka čepele99,6 cm
Délka rukojeti38,5 cm
Délka meče139,6 cm
Hmotnost meče475 g