AM141

AF Legendární meč "SWORD OF OMENS" - Thundercats

Obvykle skladem

Nový produkt

2 ks

999 Kč

obrázek
Zakoupením tohoto produktu získáte až 100 Kč zpět ve slevovém poukazu.


Legendární meč "SWORD OF OMENS" - Thundercats

Přinášíme vám propracovanou repliku meče, kterým se ohání Lion-O ze seriálu Thundercats!!! 

Ponořte se do epického světa Thundercats s touto působivou replikou meče "SWORD OF OMENS", kterým se s elegancí ohání hlavní hrdina Lion-O. I když tato replika nemá schopnost prodlužovat se jako originál, její zpracování se co nejvíce snaží přiblížit originálu. 

S celkovou délkou 40,3 cm je tato výstavní replika meče "SWORD OF OMENS" dokonale propracovaná do nejmenších detailů. Čepel z nerezové oceli N420 zajišťuje trvanlivost a kvalitu, i když je tupá, což z ní činí bezpečnou a ideální pro výstavní účely.

Pouzdro z eko-kůže umožňuje snadné nošení meče na opasku, což dělá z této repliky nejen výborný kousek pro fanoušky, ale i stylový doplněk pro každého sběratele. Přineste do své sbírky kus legendární historie s touto replikou "SWORD OF OMENS" a nechte se unést do světa magie, dobrodružství a statečnosti Thundercats.

"Thunder! Thunder! Thundercats!!! HOOO!"

Lion-O je hlavním hrdinou a vůdcem Thundercats. Vyvolený válečník, jenž v boji užívá magickou dýku, která je ve skutečnosti mečem. Tento meč, je jeho neodmyslitelnou součástí a ovládá schopnost prodloužení. Krom toho díky němu může Lion svolávat své společníky. Repliku této zbraně nyní můžete vlastnit i vy! Tak se chopte meče a svolejte své společníky! THUNDERCATS! HOOOO!

MateriálNerezová ocel N420, eko-kůže
Druhrepliky
Délka čepele22,9 cm
Délka rukojeti11 cm
Délka meče40,3 cm
Hmotnost celková406 g
Hmotnost meče377 g