HK8590S

AF Ocelová katana 2B "VIRTUOUS CONTRACT" - NieR Automata

Obvykle skladem

Nový produkt

2 ks

2 299 Kč

obrázek
Zakoupením tohoto produktu získáte až 230 Kč zpět ve slevovém poukazu.


Ocelová katana 2B "VIRTUOUS CONTRACT" - NieR Automata

Katana postavy 2B ( YoRHa No.2 Type B ) z populárních her a nyní i anime, NieR:Automata. Tato kvalitní replika je věrnou reprodukcí meče používaného touto ikonickou postavou. Čepel katany je vyrobena z karbonové oceli, která jí dodává pevnost a odolnost. Čepel však není broušená, přesto se zde nachází ostrá špička, dbejte tak na bezpečnost.

Součástí balení je také pochva vyrobená z eko-kůže s popruhem na záda. To umožňuje snadné nošení meče na rameni jako samotná 2B. Aby Vaše ruka neklouzala při držení meče, rukojeť je obmotaná gumovým opletem. To zajistí pohodlný úchop a lepší kontrolu nad mečem. Tato replika katany je velikostí i detaily 1:1 s herním/anime vzorem, meč disponuje masivní kovovou záštitou. Můžete si tedy být jisti, že budete mít ve svých rukách přesnou kopii meče, který jste mohli vidět ve hře nebo v animovaném seriálu.

Tato katana je skvělým doplňkem pro fanoušky NieR:Automata a milovníky japonských mečů. Buďte součástí tohoto epického světa a získejte si tento úžasný kousek do Vaší sbírky.

 
MateriálKarbonová ocel, guma, eko-kůže
Délka čepele90 cm
Hmotnost celková1630 g
Celková délka122,5 cm
Hmotnost katany1350 g